Business cases

Lease Plan

Leaseplan is een van de grootste leasemaatschappijen ter wereld met een wagenpark van 1,7 miljoen voertuigen in meer dan 30 landen. De voertuigen van hun klanten worden vaak geïmmobiliseerd door verstopte roetfilters die als “onherstelbaar geblokkeerd” worden beschouwd door dealers die aanbieden deze onderdelen tegen hoge kosten te vervangen.

De TECH’NC PRO oplossing maakt het mogelijk om het filter te reinigen en te resetten zonder verdere interventie. Het voertuig is terug op de weg tegen een belachelijk lage kostprijs die voldoet aan de verwachtingen van de klant:

thumb_03_60_60Gert Aerts

Technische dienst, Lease Plan

We hopen dat we gebruik kunnen blijven maken van uw diensten. We hebben TECH’NC dit jaar veel meer gebruikt voor het reinigen van motoren en onze vraag zal volgend jaar toenemen. Dankzij u dalen onze kosten omdat de fabrikanten niet ingrijpen op de beveiligde roetfilters.

Behalve in gevallen van een eerdere breuk, maar die niet uw fout zijn, hebben uw interventies onze klanten in staat gesteld om zonder zorgen verder te rijden.

Peter Mues

Peter Mues

ALD

In 2016 is mijn arbeidsovereenkomst met ALD Automotive gestopt. Ik heb er bijna 20 jaar gewerkt en heb het geluk gehad om vele jaren de 24u van Francorchamps met heel het ALD team en honderden klanten als sponsor van Eric van op de eerste rij te mogen beleven. In 2005, 2006 en 2008 hebben we de overwinning in de wacht gesleept, ik heb er niet alleen geweldige herinneringen aan overgehouden maar ook een goede vriend.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging zag ik het snel zitten om te gaan werken voor Eric, Jan en Bruno. De behoefte was reëel en de oplossing van Tech’NC was snel, eenvoudig en goedkoop.

Binnen de korstte keren was mijn eerste contract met een leasingmaatschappij binnen, ik wilde echter zeker zijn dat wat ik verkocht ook echt werkt. Ik heb er niet beter op gevonden dan onze 2e auto te vervangen door een camionette en zelf de interventies te gaan uitvoeren.

De enig voorwaarde om een cleaning te kunnen doen was dat de motor nog draaide. Ik heb er één gered die om de 5 seconden afsloeg. Telkens opnieuw gestart en na een paar minuten bleef de wagen draaien en een half uur later draaide hij als nieuw. Naast vele andere tientallen voertuigen behandeld van een bedrijf die post en pakjes bedelen en die eigenlijk om de 6 maand preventief zouden moeten gecleand worden. Ik heb ook een paar oldtimers gedaan. Oa die met aparte luchtfilters op de dubbele webers. Klus geklaard met een papieren zak. Starten was ineens niet meer een gedoe van verschillende pogingen met choke en gas in bepaalde stand. Stationair, quart de tour.

Elke keer een plezier om de sleutel te overhandigen van een auto die weer draait als nieuw!

gcv Expertcom

Paul Dieryckx

Automotive Consultant & expert

Un produit de haute qualité technique, fabriqué par une équipe motivée, qui peut permettre de réaliser des économies importantes sur les coûts de carburant. Success Tech NC !

SG Racing

SG Racing is de specialist in voorbereiding/reparatie/onderhoud van klassiekers en competitievoertuigen. Een van de voertuigen van hun klant had grote verschillen in koppel en grote gaten in de acceleratie. Ze stonden op het punt om de motor te verwijderen, wat veel kosten met zich mee zou brengen.

De TECH’NC PRO oplossing liet een resultaat toe dat de verwachtingen van de klant overtrof :

thumb_01_60_60Claudio Siriani

General Manager & Motoriste, SG Racing

Ik sta versteld van wat TECH’NC doet. We hebben een auto uit ons wagenpark preventief behandeld na het testen op een rollenbank. Op de bijgevoegde grafiek ziet u het verschil in koppel en het verdwijnen van de gaten tijdens de acceleratie.

Hangar 125

Hangar 125 is een erkende werkplaats in opslag/verkoop/verhuur van prestigieuze “old timers” voertuigen.
Een van hun specifieke voertuigen werd als opgegeven beschouwd.
De dealer heeft de aankoop van een nieuw voertuig aanbevolen.

De TECH’NC PRO oplossing herstelde de prestaties van het voertuig en bracht het verbruik terug tot een punt dat de klant verraste:

thumb_04_60_60 Stephan Ghys

Ex-General Manager

Hangar 125

Hallo, ik kom terug na de behandeling van mijn Volvo XC90 2.4 Diesel 185 PK met 210.000 km.

Uiteraard ben ik zeer verbaasd, met een vermindering van 10% van het brandstofverbruik, maar bovenal ben ik verbaasd over de prestaties die ik niet meer vermoedde voor zo’n voertuig.

Ik zou zeker niet nalaten om uw diensten aan te bevelen aan mijn klanten. Bav SG.

Lean and Green

Lean and Green is een toonaangevend internationaal programma dat bedrijven samenbrengt die hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen en tegelijkertijd kostenbesparingen kunnen realiseren. De inspanningen om de CO2-uitstoot van transport- en logistieke activiteiten te verminderen, zijn bijzonder doelgericht.

Vandaar het belang van hun projectmanager voor de TECH’NC ON BOARD

thumb_03_60_60Emilie Parthoens

Project Manager Lean and Green 2013-2016,

Logistics in Wallonia

Met het succes van het LEAN- en GROEN-programma was ik op zoek naar tools die bedrijven in staat zouden stellen om ambitieuze CO2-reductiedoelstellingen te behalen.

Eric en Bruno’s ervaring en vastberadenheid hebben mij overtuigd, evenals voor de hand liggende argumenten: een toegankelijk apparaat dat snel kan worden geïmplementeerd en waarvan de ROI direct meetbaar is.

Het is duidelijk ontworpen voor bedrijven die zich zorgen maken over hun duurzaamheid!

Tech'NC

 

Louis de Geerstraat 6

1348 Louvain-La-Neuve

Belgïe

Wettelijke vermeldingen

Webdesign en ontwikkeling, met ♥, door Digitalix