Wie zijn we ?

Tech’NC is een startup voor de automobielindustrie, gemaakt door twee enthousiastelingen: coureur Eric van de Poele en motortechnicus Bruno Fochesato.

Ze komen voor het eerst samen op de circuits van de prestigieuze Formule 1 Ferrari en Lamborghini teams.  Beide worden gedreven door deze ongelooflijke competitieve geest op het hoogste niveau, waar elk klein detail telt en het verschil maakt. Omdat een coureur zijn motor ook perfect kent, vullen ze elkaar perfect aan en delen ze, naast dezelfde vraag naar uitmuntendheid, dezelfde menselijke waarden.

Eén idee brengt ze samen: voor deze twee motorprofessionals is waterstof de echte toekomst! Maar het is dan een heel ver doel, te ver weg… Hun vroegere leven op de circuits heeft hen één essentieel ding geleerd: pragmatisme… Denken over de toekomst is goed, maar het is noodzakelijk om met oplossingen te komen die nu kunnen worden toegepast! We moeten DE link vinden tussen de technologieën van morgen en het wagenpark van vandaag.

Deze twee concurrenten besluiten een onmogelijke uitdaging aan te gaan die ze in één zin vertalen: “het heden van de toekomst vinden…”. In 2015 besloten ze samen Tech’NC op te richten en begonnen ze aan een O&O-fase die 5 lange jaren zou duren.

De vrucht van hun zeer lange carrière op het hoogste concurrentieniveau, de som van hun gecombineerde expertise resulteert in een ongeëvenaarde knowhow op het gebied van motorisering. Het is deze unieke knowhow die nu aanleiding geeft tot een nieuwe geavanceerde technologie met verrassende resultaten: het omzetten van regenwater in waterstof om de werking van de motor te verbeteren.

Maar een ontdekking, hoe mooi het ook is, is niets als het niet aan zijn publiek voldoet… En ook daar hebben de twee teamleden dit team-DNA dat ze gemeen hebben en dat diep geworteld is in hun ervaring van de Formule 1-circuits, getransponeerd in TECH’NC!

Discretie en een echte teamgeest die nog steeds perfect tot uiting komt in het laatste interview van de CEO:

Bruno Fochesato en ik komen allebei uit de autosport op het hoogste niveau: Formule 1.  

We streven onze doelen na zoals we dat altijd hebben gedaan in ons vak, dat wil zeggen dat mislukking ondraaglijk is voor ons, maar onze vaardigheden alleen maar versterkt.

Werk en doorzettingsvermogen zijn troeven die ons tijdens onze respectievelijke carrières, gedurende meer dan dertig jaar in de autosport, hebben gevoed. Maar we zijn lucide en moesten, verre van op alle gebieden concurrerend te zijn, net als waterstof, dat de prestaties van een motor verhoogt, het bedrijf voltooien voor een optimale werking.

Dank dus aan Bruno Arnould voor zijn vertrouwen, zijn financiële en administratieve vaardigheden, maar vooral voor zijn onmisbare adviezen.

Dank ook aan Jan Verbruggen, de eerste die in het project gelooft.

En meer in de schaduw, dankzij Deborah Simar voor deze prachtige vertaling, via deze website, onze mix van soms verrassende ideeën en onze vaak onbegrijpelijke technische uitleg. Het resultaat overtreft veruit onze verwachtingen!

“Het is niet alleen de piloot die wint … Het is allemaal samen dat we over de finish komen! »

Het team

Eric
van de Poele

CEO

Bruno
Fochesato

CIO

Bruno
Arnould

CFO

Tech'NC

 

Louis de Geerstraat 6

1348 Louvain-La-Neuve

Belgïe

Wettelijke vermeldingen

Webdesign en ontwikkeling, met ♥, door Digitalix