TECH’NC PRO

Waarom kiezen voor de waterstofbehandeling van TECH’NC PRO ?

Door de binnenkant van een motor te reinigen zonder deze te moeten demonteren, kunt u enorme hoeveelheden tijd, arbeid en geld besparen, en dat alles zonder de garantie van de fabrikant te wijzigen!

Dit vereist een verhoging van de interne verbrandingstemperatuur om een pyrolyse-effect uit te lokken dat alle opgehoopte resten elimineert.

De afgelopen jaren zijn er talloze pogingen gedaan met machines die resultaten beloven die helaas alleen op papier bestaan.

Er zijn twee belangrijke problemen voor ontwerpers: efficiëntie en kwaliteit.

Efficiëntie betekent dat er voldoende waterstof wordt geleverd om een optimale verbranding tijdens het pyrolyseproces te garanderen.

De kwaliteit is de controle van de mate van hygrometrie van de waterstof die de levensduur van de behandeling voor de motor garandeert.

En dit is waar genialiteit wordt toegevoegd aan de ervaring die is opgedaan op het hoogste niveau van de Formule 1 competitie om te innoveren en deze twee aspecten op te lossen.

TECH’NC PRO is de enige oplossing die motoren van 500 cc tot 20.000 cc en alle soorten gebruik (zware vrachtwagens, auto’s, boten, generatoren, motorfietsen, landbouwmachines, militaire machines, machines voor openbare werken…) kan behandelen.

Voordelen van waterstofbehandeling

N

Stillere motor

N

Flexibiliteit, koppel en vermogen keren terug naar het oorspronkelijke niveau

N

Overdadige rook volledig verminderd of zelfs geëlimineerd

N

Motorische ontstekingsonderdrukking

N

Verminderd brandstofverbruik door herstel van het koppel

N

Minder vervuiling

Behandel uw motor op afspraak?

Het is al mogelijk!

We kunnen uw motor behandelen:

  • in uw werkplaats,
  • in onze werkplaats,
  • bij een van onze geautoriseerde partners.

De stilstandtijd voor uw voertuig varieert tussen 1 en 2 uur.

De motor laten analyseren?

Het is mogelijk!

Alle garages die zijn uitgerust met diagnostische apparatuur zijn in staat om de mate van verstopping van uw deeltjesfilter te meten en een vervuilingstest uit te voeren.

Met onze behandeling wordt een motor volledig gedepollueerd en voldoet deze weer aan de oorspronkelijke normen van de fabrikant.

Tech'NC

 

Louis de Geerstraat 6

1348 Louvain-La-Neuve

Belgïe

Wettelijke vermeldingen

Webdesign en ontwikkeling, met ♥, door Digitalix