Wie zijn onze klanten ?

Een nieuwe technologie … twee toepassingen voor bedrijven die weten hoe een optimaal functionerende motor de kern van hun winstgevendheid vormt. Korte downtime, betaalbare tarieven en onmiddellijke winst!

TECH’NC PRO voor

 

R

Leasemaatschappijen (de grootste namen in de sector zijn al klant bij ons), logistieke- en transportbedrijven, expreskoeriersbedrijven, taxibedrijven, etc.

R

Professionals of eigenaren van “Classic Car” en andere voorouders die de originele sensaties van hun geliefde auto’s terug willen krijgen zonder het risico te lopen deze te beschadigen.

Allen waarderen een kleine “pitstop” op afspraak, die slechts tussen 45 en 90 minuten duurt in onze ateliers, in hun ateliers of bij onze partners. Trouw aan onze hoge standaarden is elk van deze bedrijven gekozen vanwege de erkende expertise in het eigen vakgebied en zijn ze perfect getraind.

TECH’NC ON BOARD voor

R

Logistiek en transport professionals. Het is in samenwerking met twee van de grootste namen in het vak dat onze R&D- en kwaliteitsafdelingen een permanente en wetenschappelijke evaluatie uitvoeren van de voordelen van onze technologie.

R

Zee- en riviertransportbedrijven, pleziervaartuigen…

R

Gebruikers van stroomaggregaten, bouw- of civieltechnische machines

R

Militaire ingenieurs, gevechtstanks, logistieke en transporteenheden…

Net als in de Formule 1 wordt de pitstop getimed om stilstand tot een minimum te beperken.
Het is op afspraak dat we de waterstofproductiecel en de watertank in maximaal 3 uur op hun machines installeren – zonder zelfs maar de motor aan te raken – en ze kunnen opnieuw starten.

In beide gevallen is het resultaat onmiddellijk zichtbaar!

Tech'NC

 

Louis de Geerstraat 6

1348 Louvain-La-Neuve

Belgïe

+32 498 52 38 37

Wettelijke vermeldingen

Webdesign en ontwikkeling, met ♥, door Digitalix